Oslo Janitsjar

Nå trenger vi hjelp fra dere!!!!!

Vi står snart uten øvingslokale, og henvender oss nå til alle dere som leser dette rundt om i Oslo.

 

Nå trenger vi hjelp fra dere!!!!!
Vi står snart uten øvingslokale, og henvender oss nå til alle dere som leser dette rundt om i Oslo.
Har du, eller kjenner du til noen som har tilgang på lokaler vi kan leie?
Oslo janitsjar er Oslo’s eldste amatørkorps. Vi har vært en del av Oslo siden 1919, og det vil vi fortsette å være i all fremtid.
Skolen vi øver på skal nå rives, før den bygges opp igjen. Den nye skolen vil ikke ha lagringsplass, slik de ikke vil ha plass til oss lenger.
Vi er et stort korps på rundt 60 spillende. Vi spiller variert musikk, og tar på oss oppdrag av forskjellig art. Alt fra juletrefester til oppdrag for kommune og firma.
Vi er på let etter nytt øvingslokal. Selve lokalet må ha plass til korpset i sin helhet, i tillegg trenger vi lagringsmuligheter til noter og slagverk i nærhet av selve øvingslokalet.
Som alle andre korps, svømmer vi ikke i penger. Men vi kan brukes som underholdning der det måtte ønskes, f.eks på juletrefest, oktoberfest m.m. Hvor kult hadde det ikke vært å ha umiddelbar tilgang til byens beste korps?
Har ditt firma, skole, bydel, samlingslokale eller bedrift plass til Oslo janitsjar, byens beste korps, i sine lokaler, ta kontakt via messenger, eller send oss en mail på:
mona_larsen_asp@hotmail.com