Oslo Janitsjar
Oslo Janitsjar
 • Velkommen    • Om oss    • Aktiviteter    • Tidligere aktiviteter    • Grasrotandelen    • Galleri    • Booking    • Medlemssider    • Oslo Janitsjar 100 år!      • Hjem  

 

 

   Medlemssider
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 949 140

 

 


Nytt fra styret

Husk notestativer og notelys til konserten i morgen!

 

 

En oppsummering for de nærmeste ukene:

Søndag 2.12 Julegrantenninger. Det er meldt regn, så jeg foreslår allværsjakka m valgfritt tilbehør. Frammøte:

  • kl 16.45 på Sørhellinga (Tveita) - husk koralheftet
  • kl 17.45 på Silkestrå (Skøyen) - heftene Julesanger (det hvite gamle) og Julefest (det blå). Ikke heftet "Vi tenner våre lykter".

Tirsdag 4.12 vanlig øvelse. Mulig vi får besøk av dansere som skal være med på "Hair". NB! Siste øvelse før julekonserten!

Tirsdag 11.12 får vi ikke salen, så da er det KUN øvelse for juletrefestene i januar, på klasserom. 

Torsdag 13.12 julekonsert på Ammerudhjemmet. Frammøte 17.30. Antrekk - pent og julepreget. Gjerne julegenser. Vanlig svart for de som foretrekker det :-)  Tor trenger noe transporthjelp - avtales den 4.12. 

Tirsdag 18.12 NB! Vanlig øvelse for ALLE. Nå begynner oppkjøringen til jubileumskonserten for alvor!

JULEFERIE - HUSK Å ØVE!

Søndag 6.1.19 Juletrefester i Losjen, Drammen og Finanstilsynet, Oslo. Se kalenderen for info.

Tirsdag 8.1. Første øvelse etter juleferien. Vanlige øvelser 15.1 og 22.1.

NB! Fredag 25.1. Generalprøve. Vi har ikke funnet lokale til dette ennå, så alle må også holde av torsdag 24.1, i tilfelle vi kan finne et lokale til torsdag men ikke fredag. Tips?

Lørdag 26.1. Den store dagen. Vi har lokalet fra kl 8 om morgenen, og dere må holde av HELE dagen til prøver og scenetester mm. Mer info kommer, men følgende er bestemt: Antrekk før pause: Salongorkesteret har mørk dress og sangerluer, resten av korpset vanlig svart, bortsett fra en del som bærer gamle uniformer. Etter pause skifter vi til "galla" - festantrekk. (Mørk dress eller smoking, som det kalles i "Skikk og bruk"). Åpner andre avdeling med Zarathustra og Hair, og spiller disse numrene stående for å gi plass til danserne. (De som må sitte skal få lov til det.) Resten av konserten sitter vi. Vi antar at konserten varer i 2 timer, inkl. pause, kanskje litt over med blomster og applaus og sånt :-)

Det vil være åpen bar i Marmorsalen før, under og etter konserten. Vi har lokalet til ca kl 01. Etter konserten blir det muligheter for en matbit for de som ønsker det. Det blir fest og mingling for alle medlemmer og publikummere etter at vi sammen har pakket alt av instrumenter og utstyr og ryddet lokalet til fest. Vi gleder oss veldig til dette og håper at mange vil være igjen og feire med oss! 

 Til slutt: Husk fremmøteplanen! Har du registrert deg på alle arrangementer? 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zng8z2ici2hYf5CwpmkqEnAZaNTeVkkXPBOuqTknj08/edit#gid=573110158

 

Hilsen styret v. Frøydis

 

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Adresse: Oslo Janitsjar, Postboks 73 Ellingsrud 1006 Oslo