Oslo Janitsjar
Oslo Janitsjar
 • Velkommen    • Om oss    • Aktiviteter    • Tidligere aktiviteter    • Grasrotandelen    • Galleri    • Booking    • Medlemssider    • Oslo Janitsjar 100 år!      • Hjem  

 

 

   Medlemssider
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 949 096

 

 


Kom og bli med!

INFO - uke 17

 

INFO - uke 17

 

Viktig å lese gjennom tidligere informasjon som er sendt ut!

Det er mange uker siden mye informasjon ble gitt i møtet på Kongsberg og første info-runde ble sendt ut. Vi ber derfor at alle leser gjennom tidligere info i tillegg til den nye versjonen av håndboka som er tilgjengelig her på prosjektweben.


Av de viktigste tingene kan nevnes:

Hvert enkelt korps har ansvar for sine musikanter og drillere!
Vi tar ansvar for å tilrettelegge alle praktiske sider ved arrangementet men det understrekes at korpset må selv ta ansvar for alle sine denne dagen. Det gjelder hele dagen men særlig under tiden vi er samlet på Akershus festning før start parade og etter avsluttet program på Slottsplassen.

 

Mat og drikke
Alle korpsene mottar 2 hveteboller og ½ liter vann til hver musikant/driller ved ankomst, men alle må sørge for mat og drikke etter behov utover dette. Husk det blir en lang dag!

 

Puljeinndeling og spilling underveis i paraden:

Alle korps må vite hvilken pulje de tilhører i paraden. I de puljene der det er flere korps spiller korpsene annenhver gang. Når korps nr. 3 har spilt slår korps nr 1 opp igjen osv. Alle skolekorps skal ha med to voksne korpsledere som marsjerer sammen med korpset gjennom paraden. Av hensyn til plassen på Slottsplassen og innspill fra politiet skal dette begrenses til to voksne pr. korps der det ikke er gjort spesiell avtale om annet.

 

Innmarsj på Slottsplassen – første korpset i puljen spiller

Første korps i hver pulje spiller under innmarsj på Slottsplassen. Korpset slår opp ved angitt sted ved paradevakt (se kart i HÅNDBOKA) og rekker å spille ca 2 minutter til der korpset skal avslutte marsjen med en «naturlig» musikalsk avslutning. Det vil si ved nærmeste gjentagelsestegn eller hus (se skisse).

 

Etter avsluttet program på Slottsplassen
Når fellesnummeret er spilt ber vi om at alle korpsene tar det litt med ro før alle starter på gåturen (ikke marsjering) tilbake til Akershus festning. Det er fordi at publikum (som kan bli veldig mange!) først må forlate område slik at det blir plass for korpsene å kunne komme greit fram med faner, instrumenter og lignende.

 

For de som har tid og ønsker det kan vi nevne at Sagene janitsjarkorps har konsert i paviljongen ved Nationaltheatret kl 15.30. Det kan jo være greit å ta med seg på gåturen tilbake til Akershus festning.

 

Forholdene langs Karl Johans gate

Det har lykkes oss å få flyttet noen av de mest utfordrende sperringene/blomsterurnene som er satt opp langs Karl Johans gate. Men det er fortsatt viktig å følge godt med slik at ingen snubler eller kolliderer med noe underveis.


Så til det viktigste av alt:  

Dette blir en festdag for både korpsene og publikum.
Alle må være blide og ha det gøy!

Vi sees lørdag!

framside_handbok_2_0_hr.jpg

HÅNDBOKA 2.0

Her er HÅNDBOKA 2.0 - full av viktig informasjon til alle som
skal delta på den store korpsdagen i Oslo lørdag 28. april.

 

KLIKK OG LAST NED HÅNDBOKA

Fil klar for nedlasting og eventuelt print.

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Adresse: Oslo Janitsjar, Postboks 73 Ellingsrud 1006 Oslo